reparatii termopane contact
 
Produse si servicii
 
 
Parteneri


 
Plase insecte plisse

Glaf de fereastra

fereastra fara glaf este o fereastra neterminata.

 

Glafurile pentru interior sunt acoperite cu folie de RENOLIT si prezinta rezistenta la impact si zgarieturi. Glafurile de interior sunt deosebit de durabile, fiind realizate din PVC, placa avand o structura ce ii confera o mare rezistenta. Calitatea deosebita a suprafetei glafului face ca aceasta sa isi pastreze aspectul initial o perioada foarte lunga.


Beneficii:
rezistenta la umiditate;
rezistenta la utilizare intensive;
nu flambeaza sin u se distorsioneaza sub actiunea factorilor mecanici sau termici;
culoarea este rezistenta la actiunea razelor solare;
usor de curatat si intretinut;
nu necesita vopsire;
usor de instalat.


Una din partile importante in amenajarea sau re-amenajarea locuintei este schimbarea tamplariei si a ferestrelor vechi. Geamurile noi de termopan au tamplarie PVC sau Aluminiu. Schimbarea aceasta inseamna si acoperirea pervazului cu un glaf de interior si unul de exterior.
Glafurile de interior. Varianta cea mai buna este sa folosim glafurile clasice, din PVC si pot fi disponibile intr-o gama variata de culori: alb, mahon, stejar auriu, wenghe. Grosimea glafurilor de interior din PVC este de 20 mm, iar latimea de 200mm, 250mm, 300mm. Acestea se intretin usor, au dimensiuni variabile si se potrivesc cu orice fel de zugraveli si pardoseli Un avantaj al montarii glafurilor de interior din PVC este ca zidul pe care se monteaza va fi protejat si nu se mai murdareste sau sa se deterioreaze. Si se sterge foarte usor cu o carpa.

Glafurile folosite pentru interior au un rol estetic cat si unul practic, si pun in valoare designul si finisajele interioare. Avantajele glafurilor sunt: durabilitate, sunt usor de montat , sunt usor de intretinut, sunt rezistente la zgarieturi si se pot sterge usor. Pentru mai buna etanseitate, este indicat sa montati glafurile in acelasi timp cu tamplaria pvc cu geam termopan.

Pentru glafurile de exterior, materialele sunt diferite pentru a putea rezista si la intemperiile vremii. Atat glafurile din tabla zincata sau tabla lindab cat si cele din aluminiu sunt rezistente la impact, nefiind afectate de ploi, grindina , inghet sau dezghet. Producatorii de tamplarie PVC ofera glafuri termorezistente, realizate din PVC si acoperite cu un strat rezistent la impact.
Glafurile de exterior sunt fabricate din aluminiu vopsit in camp electrostatic si sunt foarte durabile, rezistente la coroziune si se intretin usor.

Rolul glafului la exterior in eficienta tamplariei este hotarator. Sistemele de glafuri de exterior din aluminiu protejeaza zidaria locuintei in zona ferestrei impotriva inghetului si a patrunderii apei.

Sunt clienti care din motive financiare nu achizitioneaza si glafuri exterioare. Economia este doar aparenta, existand riscul de a cheltui in fiecare an in reabilitarea peretelui. Improvizatiile nu sunt benefice.

 

Parteneri: termopane-bucuresti.ro , rulouri-transparente.ro , copertine-pergole.ro


 

| Ce este geamul termopan | Ferestre PVC | Formarea condensului | De ce apare condensul | Plase de insecte | Rulou aluminiu | Glaf de fereastra | Reglaj tamplarie PVC |
Copyright © 2011 reparatii-termopane.com. Toate drepturile rezervate

Web design by - creare-website.net