reparatii termopane contact
 
Produse si servicii
 
 
Parteneri


 
Plase insecte plisse

Jaluzele verticale si orizontale

JALUZELE ORIZONTALE
Pentru a descrie jaluzelele orizontale, principalele cuvinte sunt calitate, clasa, stil si performanta
Jaluzele orizontale sunt disponibile intr-o gama foarte variata de culori. Latimea lamelei este de 25 mm si se adapteaza foarte usor la toate tipurile de tamplarie PVC cu geam termopan.
Jaluzele orizontale au o calitate exceptionala si sunt produse din aluminiu de import, ce asigura un design deosebit pentru lucrarile de amenajari interioare.

JALUZELE VERTICALE
Jaluzele verticale sunt deosebit de decorative si utile, fiind cele mai des folosite si se gasesc intr-o gama foarte variata de modele si culori. Ele dau o nota eleganta si distinsa, avand functia de a proteja impotriva razelor solare si de a asigura discretia necesara oricarei activitati. Lamela se actioneaza cu ajutorul lantisorului iar culisarea lamelelor se face cu snurul.. Materialul din care sunt confectionate este tratat cu un strat antistatic si este disponibil intr-o gama foarte variata de culori

Pentru a descrie jaluzelele verticale , principalele cuvinte sunt calitate, clasa, stil si performanta.
Acestea sunt alegerea perfecta pentru aspectul locuintei, dar si pentru cei care vor sa combine utilitatea cu frumusetea.

 

ROLETE

Roletele textile confera personalitate oricarui spatiu si dau o nota de eleganta si rafinament. Combinand armonios avantajele estetice cu cele practice acestea asigura ,pe langa designul deosebit ,protectie impotriva razelor solare si discretia necesara oricarei activitati.Inovatia acestora consta in mecanismul de franare care face posibila oprirea roletei in orice pozitie ,acest aspect permitand reglarea cantitatii de lumina din camera .

AVANTAJE SI CARACTERISTICI:
ofera o nota de eleganta spatiului contribuind semnificativ la infrumusetarea lui.
pot fi folosite pe orice tip de tamplarie pvc,aluminiu sau lemn)
protejeaza impotriva razelor solare si asigura intimitate.

Rolete simple – Basic reprezinta varianta clasica si cel mai simplu model de rolete textile.Au ca mecanism de actionare un snur cu bile pentru infasurarea panzei.
Culori mecanism: alb sau maro
Pot fi montate in perete ,in tavan sau pe rama ferestrei.
Material panza :poliester

Rolete casetate-Standard si Avangard
Foarte elegante,aceste tipuri de rolete textile sunt prevazute cu o caseta ce contine mecanismul de infasurare al roletei .Sunt acctionate cu un snur cu bile si au profile de ghidare .Se monteaza in tocul ferestrei ,nu deterioreaza tamplaria si nu diminueaza luminozitatea ferestrei.

Culori caseta Standard: alb sau maro
Culori caseta Avangard :( imitatie lemn) stejar auriu,mahon sau nuc.
Material panza : poliester


Parteneri: termopane-bucuresti.ro , rulouri-transparente.ro , copertine-pergole.ro


 
Rolete
 
 
   

 

 

| Ce este geamul termopan | Ferestre PVC | Formarea condensului | De ce apare condensul | Plase de insecte | Rulou aluminiu | Glaf de fereastra | Reglaj tamplarie PVC |
Copyright © 2011 reparatii-termopane.com. Toate drepturile rezervate

Web design by - creare-website.net