reparatii termopane contact
 
Produse si servicii
 
 
Parteneri


 
Plase insecte plisse

Plase de insecte

Confectionam si montam plase de tantari si insecte

Plase de insecte plisse

Plasele de insecte plisse vin in completarea gamei noastre de produse fiind o solutie de inlocuire a plaselor de insecte tip rulou.
Plasele de insecte plisse culiseaza pe un system de role construite special cu o inchidere ermetica.
Are o fiabilitate ridicata , imprimand o eleganta aparte locuintei dumneavoasta .
Culorile standard sunt alb (RAL 9010) si maro (RAL 8014) - sita este intotdeauna gri.
Actionarea plasei este simpla , aceasta frecandu-se prin tragere vertical sau orizontala ,astfel deschiderea respectiv inchiderea plasei se realizeaza extrem de usor.


Plasele de insecte pe balamale

Daca sunteti deranjati de insecte, plasa de tantari contra insectelor reprezinta solutia. Deoarece se monteaza la exterior, fereastra poate fi deschisa pentru aerisire.
Cele mai folosite accesorii impotriva tantarilor si insectelor sunt plasele de tantari pe balamale, care pe perioada rece pot fi scoase din balamale si depozitate in alt loc, astfel pot fi spalate foarte usor. Plasele pot fi vopsite in orice culoare deoarece cadrul este din aluminiu si incheiat cu coltare din pvc.


Plase de tantari tip rulou

Plasele impotriva tantarilor ofera protectie excelenta impotriva insectelor, dar sunt gandite in diferite variante practice de montaj: tip rulou, cu posibilitatea strangerii in caseta sau tip usa batanta. Pentru a se integra perfect in estetica tamplariei sunt produse standard in doua variante de culori: alb si maro. La producerea plaselor antiinsecte se foloseste plasa din fibra de sticla gri, rezistenta la intemperii si actiunea razelor solare, aluminiu pentru caseta si ghidaje, iar accesoriile sunt din plastic.
Plasele impotriva tantarilor tip rulou sunt actionate pe verticala pentru strangerea acestora intr-o caseta de aluminiu ori de cate ori este necesar; se fixeaza cu opritori reglabili, iar ghidajele sunt prevazute cu perii impotriva iesirii accidentale a plasei.

Parteneri: termopane-bucuresti.ro , rulouri-transparente.ro , copertine-pergole.ro

 

 

| Ce este geamul termopan | Ferestre PVC | Formarea condensului | De ce apare condensul | Plase de insecte | Rulou aluminiu | Glaf de fereastra | Reglaj tamplarie PVC |
Copyright © 2011 reparatii-termopane.com. Toate drepturile rezervate

Web design by - creare-website.net