reparatii termopane contact
 
Produse si servicii
 
 
Parteneri


 
Plase insecte plisse

Rulouri Transparente

Rulourile transparente cu cadru din aluminiu formeaza un sistem vertical de protectie la vant praf sau chiar termic, functie de necesitati .Acestea sunt formate dintr-o caseta suspendata pe doua ghidaje  metalice  ,in care se afla un plastic transparent de 0,80 mm grosime care se ruleaza  vertical prin actionare mecanica  sau  electrica. Ghidajele contin niste perii ce asigura o etanseitate impotriva prafului, vantului si a  ploilor. Ideal pentru inchiderea spatiilor exterioare la cafenele restaurante sau pizzerii. Sistemul oferit de firma noastra  are un aspect frumos ,deosebit si poate fi personalizat  in zeci de modele.

Dimensiunile maxime pot fi: L=5,00m; H=3,7m.

Asiguram in acest sens consiliere tehnica oferita de inginerii  nostri de specialitate.

Rulouri transparente casetate
Ruloul casetat este denumit asa deoarece folia transparenta culiseza prin ghidaje laterale din aluminiu.Folia se aduna pe tambur intr-o caseta eliberand spatiul. Atunci cand folia este coborata datorita ghidajelor si casetei terasa este protejata in totalitate. Atat in interiorul ghidajelor cat si in interiorul casetei exista doua randuri de perii ce asigura o protectie suplimentara la vant. Ruloul este solutia ideala pentru inchideri de terase.

 

DETALII TEHNICE
- caseta aluminiu 145 mm x 145 mm
- ghidaje laterale aluminiu 120 mm x 35 mm
- fronton aluminiu 60 mm x 20 mm
- rambur rulare diametrul 70 mm grosime 3 mm galvanizat
- mecanism de actionare cu manivela racord 1/10 sau automatizat cu motor tubular
- blocare fronton -flie cu bolturi
- culoare standard profile ral 1013 -bej si ral 9016 alb.
- medii de utilizare ploaie ,vant ,zapada.

Rulouri transparente necasetate
Inchideri de terase cu plastic transparent cu rulou necasetat este o solutie economica si eficienta pentru foisoare ,balcoane, terase. Acest rulou transparent desi nu are in dotare ghidaje laterale prin care culiseaza folia este destul de eficient pentru ploaie ,vant si zapada. Nu prezinta probleme in fata vantului puternic deoarece este ancorata partea de jos a ruloului in carlige. Actionarea ruloului se face manual prin mecanism cu manivela, in momentul cand ruloul este coborat contragreutatea ce sustine folia se ancoreaza in carlige, pentru rezistenta in fata vantului.

DETALII TEHNICE:
-suporti prindere perete-tavan universali
-mecanism actionare manual cu manivela racord 1/10
-tambur rulare diametrul 70 mm galvanizat
-plastic transparent grosime 0.8 mm
-contragreutate (partea de jos a ruloului) 1 tol
-carlige ancorate rulou inalime 10 cm.

Parteneri: termopane-bucuresti.ro , rulouri-transparente.ro , copertine-pergole.ro 

| Ce este geamul termopan | Ferestre PVC | Formarea condensului | De ce apare condensul | Plase de insecte | Rulou aluminiu | Glaf de fereastra | Reglaj tamplarie PVC |
Copyright © 2011 reparatii-termopane.com. Toate drepturile rezervate

Web design by - creare-website.net